VÁGYAKOZOM AZ IGAZSÁGOT BEMUTATNI…

 

Világéletemben hittem Istenben, de 2011-ben kezdtem utánanézni jobban az Igazságnak, hogy mi miért van, mi hogyan fejlődött ki, miért is létezünk egyáltalán, tényleg mi a valódi igazság. Ez az utánanézés fél évig tartott, fél évig csak a könyveket, internetes weboldalakat bújtam, személyesen beszéltem sok emberrel a témáról, részletesen utánajártam a témának.

igazságAmikor megtudtam az Igazságot, az első gondolatom az volt, hogy ezt meg kell osztanom a világgal! Szerintem mindenki Őt keresi, akár tudtán kívül is. Tele vagyunk keserűséggel, tele vagyunk bántalmakkal, félelmekkel, de Ő nem ezt szánta nekünk! Ő a megnyugtató, a szabadító, a bizalmat és a reményt adó. Mindenki sóvárog valami iránt, amit nem tud megmagyarázni! Ő az! Ha Őt megtalálod, ez elmúlik! Boldog leszel, nem úgy, mint a világ adja! Nem úgy, ahogy azt eddigi életedben tapasztaltad. Hanem a nyugodtságtól és a békességtől boldog. Viharok ugyanúgy lehetnek az életedben, de a bizalmad Őfelé folyamatosan növekedni fog és egyre kevésbé fognak ezek a viharok kibillenteni a nyugalmadból, a békességedből.

Amikor olvastam valami érdekeset, vagy valamit, ami tényleg az igazság volt, pl. ami bizonyítja Isten létezését, akkor egyből arra gondoltam, hogy mindezt mindenkinek tudnia kell! Illetve az jutott eszembe, vajon miért nem tudják ezt az emberek? Vágyakoztam megosztani ezeket az új ismereteket másokkal! Vágyakoztam az Igazságot bemutatni.

Akkoriban volt egy online szerkesztőségem, és magától értetődőnek tűnt, hogy csináljak egy weboldalt, ahol mindezeket az információkat, amik a valódi Igazságot mutatják be, megosszam másokkal is. De ez csak egy ötlet maradt… Míg egy napon Isten Igéje által szólt hozzám az Úr, hogy szüntelenül hirdessem az evangéliumot! Ezért ekkor létrehoztam a weboldalt, ahol szüntelenül tudom hirdetni az örömhírt. Már több mint 20 000 emberhez jutott el az evangélium és körülbelül 500 ember mondta el a megtérők imáját az oldalon Istennek köszönhetően! Nagyon nagy öröm számomra, hogy használ az Úr.

2015-ben elkezdtem egy nyomtatott regionális, információs magazint kiadni, Magyarország egyik kistérségében. Év végén jött egy ’gondolat’ az Igazság Magazin létrehozásáról. Az Úr adta a gondolatot és ’beszélgetésbe’ elegyedtünk. Huhh, nagyon érdekes volt, a pontos beszélgetésre nem emlékszem, (amikor hazaértem, egyből leírtam az emlékeimet) de körülbelül így hangzott:

– (Lágy, szelíd hangon) Csinálj egy Igazság Magazint.

– Ez jó ötlet. Nagyon jó. Majd Örök élet magazinnak fogom hívni…

– (Lágy, szelíd hangon) Nem. Igazság Magazin legyen a neve.

– Jó. Ez nagyobb kiadást igényel havonta, így én ezt egyedül nem fogom tudni finanszírozni, de majd gyűjtök adományokat rá, és így ingyen megkapják az emberek, megismerhetik ezáltal is az Igazságot és az örömhírt.

– (Lágy, szelíd hangon) Nem, 700 forintért add.

– Pénzért adjam? De eddig mindig mindent ingyen csináltam és ingyen adtam. Nem lehetne…

– (Lágy, szelíd hangon) 700 forintért add, és Én adok mellé 700 embert (még 700-at is) aki megveszi.

főszerkesztő[Érdekesség a 700-as klub beindításához is 700 emberre volt szükség, akik havonta 10 dollárt. adományoztak, innen ered a műsor neve is.]

Későbbiekben utánaszámoltam a kiadásoknak, és ekkora tételre van szükség, hogy stabilan, folyamatosan meg tudjuk jelentetni a magazint minden hónapban.

Hiszem, hogy Isten szólt hozzám, hiszem, ha Istentől van a dolog, meglesz az a bizonyos 700 fő, az előre kirendelt időben.

A grafikus ’szolgatárs’ a felkérés előtti napokban álmot látott, amiben Isten azt mondta neki:Használlak! Mikor vasárnap odamentem felkérni a munkára, akkor osztotta meg velem ezt az álmot.

Azóta is Isten segítségét, áldását tapasztalom az egyes számok elkészítésénél. Imádkozom azért, hogy minél több ember számára jelentsen áldást a magazin. Kérem Istent, hogy minél több éhes szívet érjen el ezen a csatornán keresztül is, hogy emberek újjászülethessenek, az újonnan megtértek értékes táplálékot, a megfáradtak pedig új lendületet kaphassanak.

Az Úr áldását kívánom Neked és családodnak, szeretteidnek az élet minden területén!

Tisztelettel: Orosz István

Ő tőle, Ő általa és Ő reá nézve vannak mindenek, Övé a dicsőség mindörökké!