Isten teremtett meg téged, aki egyetlen szavával létre hozta az egész univerzumot, az egész világot. Arra teremtett meg, hogy személyes kapcsolatban legyél Vele, szeretetre lettél megteremtve.

Az az élet, amit most élsz, azok az élmények, amiket esetleg átélsz, nem tükrözik azt, amire valójában meg lettél teremtve.

Isten jót tervezett az életedre!

Nem halált, nem betegséget, nem szenvedést, hanem életet adott neked!

Jézus azt mondja a János evangéliuma 10. fejezétében, hogy:

„A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.”

Szóval az élet, amit most élsz, nem az igazi életed!

Az igazság az, hogy mindannyian bűnösök vagyunk. Én is és te is. Mindannyian követünk el bűnöket.

A bűnök elválasztanak bennünket Istentől, a pokolra kéne kerülnünk, mert Isten szent és a mennyben csak szentség van, ez rossz hír.

Viszont Isten annyira szeret minket, hogy nem akarja, hogy a pokolra kerüljünk, ezért kb. 2000 évvel ezelőtt elküldte a mennyből a Fiát a földre, hogy azt a büntetést, amit nekünk kellene kifizetnünk, azt Ő kifizesse helyettünk.

Jézust keresztre feszítették, meghalt a kereszten a bűneinkért. Ő magára vállalta azokat, hogy neked már ne kelljen meghalnod. És most jön a világon létezhető legjobb hír a számodra: JÉZUS harmadnapon feltámadt a halálból, ezáltal ha hiszel benne, örök életet adott neked, belépőt a mennybe.

Hadd mondjam el, hogy Isten feltétel nélkül szeret téged!

Nem ítél meg a rossz cselekedeteid miatt, Ő nem csak akkor szeret, ha a jóra törekszel és jót cselekszel, hanem akkor is, amikor nem, vagy ha épp a leggyengébb pillanataidat élet.

Isten szeretete nem változik irántad, állandóan, a nap 24 órájában, minden pillanatban rád gondol és rajong érted, gyönyörködik benned, SZERET TÉGED!!

Itt már nem a bűnön van a hangsúly, hanem Isten szeretetén! Valójában Ő a Mennyei Apukád, mert Ő teremtett meg, és Te a gyermeke vagy, és féltőn óv téged, vigyáz rád, gondoskodik rólad! Az Atya szeretete pontosan olyan, amire te mindig is vágytál a szíved mélyén!

Ha szeretnéd a Mennyei Apukád szeretetében élni az életedet, akkor nem kell mást tenned, csak fordulj Hozzá! Csak szólítsd Őt meg ott, ahol épp vagy, és saját szavaiddal mondd el Neki, ami a szívedben van, amire vágysz! Számára nagyon fontos vagy, és ugyanolyan fontosak Neki azok a dolgok, amik neked fontosak!

Fogadd el az Ő szeretetét, semmi sem választhat el az Ő szeretetétől!

 

Testvéri szeretettel,

Tipold Karesz